LOMALLE RIIKAAN (6 PV) 9-14.7.2024

Lähde lomamatkalle Riikaan 9-14.7.2024

Matkan aikana käytössä on koko ajan oma pitkän matkan ajoon räätälöity ja hyvin varusteltu linja-auto. Matkaohjelma on suunniteltu siten, että ensikertalainenkin voi kokea toisaalta Riikan historiallisen Hansakaupungin hengen, sekä toisaalta nähdä sen viimeaikaisen kehittymisen eurooppalaiseksi metropoliksi.

Matkaamme ensimmäisenä päivänä Helsinkiin ja ensimmäisen yön vietämme Tallinnassa sen monipuolisesta tarjonnasta nauttien. Seuraavana aamuna hotellin runsaan buffetaamiaisen jälkeen matka jatkuu Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Riikassa majoitumme kolme yötä tasokkaassa hotellissa, josta käsin voi myös omatoimisesti tutustua kaupungin eri nähtävyyksiin.   

Paluumatkalla majoitumme vielä Tallinnassa yhdeksi yöksi tasokkaaseen hotelliin. Runsaan buffetaamiaisen jälkeen aloitamme paluumatkan aamulaivalla kohti Suomea. Helsinkiin saavuttuamme paluumatka tapahtuu samaa reittiä kuin menomatkallakin.

Matkaohjelma

1. pv Matkalle lähtö lähtöpaikkakunnilta alla olevan matka-aikataulun mukaisesti. Saavumme Helsingin Länsisatamaan noin klo 15.00, josta matka jatkuu laivalla Tallinnaan.  Matkan ensimmäisen illan ja yön vietämme Tallinnassa sen monipuolisesta ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnasta nauttien.

2. pv Runsaan buffetaamiaisen jälkeen matka jatkuu Tallinnasta Riikaan, jonne saavumme iltapäivällä noin klo 15.00. Majoittuminen Riikassa hotelliin.

3. pv Aamiainen hotellilla. Mahdollisuus osallistua yhteiselle kävellen tehtävälle tutustumisretkelle vanhaan kaupunkiin.  Lisäksi on mahdollista tutustua omatoimisesti Riikan lukuisiin nähtävyyksiin sekä Riikan pieniin kauppaliikkeisiin tai vaihtoehtoisesti johonkin sen useista suurista ostoskeskuksista. 

4. pv Omatoimista tutustumista Riikaan, ostoksia ja rentoutumista.

5. pv Aamiainen hotellilla. Jatkamme huoneiden luovutuksen jälkeen matkaa takaisin Tallinnaan. Paluumatkalla on erinomainen mahdollisuus tehdä edullisia tuliaisostoksia Latvian ja Viron rajalla  Ikla/Ainazissa sijaitsevassa Superalkossa https://www.superalko.lv/fi. Saapuminen iltapäivällä Tallinnaan ja majoittuminen hotelliin. Illalla on mahdollisuus tutustua Tallinnan vanhan kaupungin nähtävyyksiin sekä paikalliseen viihde- ja ruokatarjontaan.

6. pv  Runsaan aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen kotimatka alkaa klo 10.30 lähtevällä laivavuorolla takaisin Helsinkiin. Helsinkiin saavumme noin klo 12.30 ja palaamme takaisin samaa reittiä lähtöpaikkakunnille.

Matka sisältää

  • laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti
  • 3 yötä tasokkaissa hotelleissa Riikassa (2hh). Hotelli valikoituu lähtijämäärän ja saatavuuden mukaan. Hotellimme on tällä kertaa
  • 2 yötä tasokkaissa hotelleissa Tallinnassa (2hh). Hotelli valikoituu lähtijämäärän ja saatavuuden mukaan. Hotellimme on tällä kertaa 
  • matkavakuutuksen kaikille matkalle osallistujille

HINTA 495 €/hlö. Lisähinta 1hh majoituksella +30 €/vrk.

Lapsiperheet ja ryhmät, kysykää mahdollista pakettihintaa!

Puhelinnumeromme 040-1711 000 palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka viimeistään 7 päivää ennen lähtöä, jos ilmoittautuneiden osallistujien määrä on vähimmäismäärää (20 henkilöä) pienempi.

Linkkejä Riikaan ja Viroon

Latvia: matkustustiedote – Ulkoministeriö (um.fi) 

Viro: matkustustiedote – Ulkoministeriö (um.fi)

COVID-19 ja matkustus Viroon (visitestonia.com)

Riikan matkailu http://www.latvia.travel/fi/city/riika

Latvian virallinen matkailuportaali http://www.latvia.travel/fi

Linkkejä Tallinnaan

Viron virallinen matkailusivusto https://www.visitestonia.com/fi/tallinnan-joulumarkkinat

Tallinnan tapahtumat https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/nae-koe/tapahtumat

Alustava matkareitti ja aikataulu

MenoPaluu
Kajaani06:3021:00
Sonkajärvi (Sukeva)
Iisalmi07.4520:00
Lapinlahti
Siilinjärvi
Kuopio09:0019:00
Leppävirta
Varkaus
Joroinen
Juva
Mikkeli11:3017:00
Mäntyharju
Heinola
Lahti 13:3015:00
Mäntsälä
Järvenpää
Helsinki15:0013:00
Scroll to Top