KYLPYLÄLOMA TALLINNA – PÄRNU (5 PV) 27.9-1.10.2023

Lähde kanssamme kylpylälomalle Tallinnaan ja Pärnuun. Matkan aikana käytössä on koko ajan oma pitkän matkan ajoon räätälöity ja hyvin varusteltu linja-auto. Matkaohjelma on suunniteltu siten, että pääsemme kokemaan sekä Tallinnan että Pärnun monipuoliset tarjonnat.

Matkaamme ensimmäisenä päivänä Helsinkiin ja yön vietämme Tallinnassa sen monipuolisesta tarjonnasta nauttien. Seuraavana aamuna hotellin runsaan buffetaamiaisen jälkeen matka jatkuu Latvian puolelle ostoksille Super Alkoon https://www.superalko.lv/fi. Ostosten jälkeen suuntaamme Pärnuun, missä on majoittuminen kylpylähotellissa. Spa kylpylän vapaa käyttö kylpytakkeineen sisältyy hintaan koko vierailumme ajan.

Paluumatkalla majoitumme Tallinnassa yhdeksi yöksi tasokkaaseen hotelliin. Runsaan buffetaamiaisen jälkeen aloitamme paluumatkan aamulaivalla kohti Suomea. Helsinkiin saavuttuamme paluumatka tapahtuu samaa reittiä kuin menomatkallakin.

Matkaohjelma

1. pv Matkalle lähtö lähtöpaikkakunnilta alla olevan matka-aikataulun mukaisesti. Saavumme Helsingin Länsisatamaan noin klo 15.00, josta matka jatkuu laivalla Tallinnaan.  Matkan ensimmäisen illan ja yön vietämme Tallinnassa sen monipuolisesta ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnasta nauttien.

2. pv Runsaan buffetaamiaisen jälkeen matka jatkuu Tallinnasta Latvian rajalla olevaan Super Alkoon, jonne saavumme päivällä. Ostosten jälkeen matkaamme Pärnuun, missä majoitumme kylpylähotelliin ja pääsemme nauttimaan kylpylän monipuolisesta tarjonnasta sekä tutustumaan Pärnuun.

3. pv Aamiainen hotellilla. Omatoimista ohjelmaa nauttien kylpylän sekä Pärnun monipuolisesta tarjonnasta.

4. pv Aamiainen hotellilla. Saapuminen Tallinnaan päivällä, missä majoittuminen hotellin. Mahdollisuus tutustua omatoimisesti Tallinnaan.

5. pv Huoneiden luovutuksen ja runsaan aamiaisen jälkeen kotimatka jatkuu 10.30 lähtevällä laivavuorolla takaisin Helsinkiin. Helsinkiin saavumme noin klo 12.30 ja palaamme takaisin samaa reittiä lähtöpaikkakunnille.

Matka sisältää:

HINTA 395 €/hlö. Lisähinta 1hh majoituksella +30 €/vrk.

Lapsiperheet ja ryhmät, kysykää mahdollista pakettihintaa!

Puhelinnumeromme 040-1711 000 palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka viimeistään 7 päivää ennen lähtöä, jos ilmoittautuneiden osallistujien määrä on vähimmäismäärää (20 henkilöä) pienempi.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Alustava matkareitti ja aikataulu

 MenoPaluu
Sotkamo6.0021.30
Kajaani6.3021.00
Sonkajärvi (Sukeva)  
Iisalmi7.4520.00
Lapinlahti  
Siilinjärvi  
Kuopio9.0019.00
Leppävirta  
Varkaus  
Joroinen  
Juva  
Mikkeli11.3017.00
Mäntyharju  
Heinola  
Lahti13.3015.00
Mäntsälä  
Järvenpää  
Helsinki15.0013.00

Alustavasta ajoreitistä voidaan poiketa mahdollisuuksien mukaan.

Viroon

Viro: matkustustiedote – Ulkoministeriö (um.fi)

COVID-19 ja matkustus Viroon (visitestonia.com)

Viron virallinen matkailusivusto https://www.visitestonia.com/fi/tallinnan-joulumarkkinat

Tallinnan tapahtumat https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/nae-koe/tapahtumat

Scroll to Top