LAATULUPAUS

Arvojamme ovat turvallisuus, luotettavuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.

JOUKKOLIIKENNELAIN § 48 MUKAINEN LAATULUPAUS

Tarjottavat liikennepalvelut

Suomen Tilausmatkat Oy tarjoaa valmismatkoja sekä henkilöliikennelain mukaisia tilausajoja asiakkaiden toivomusten mukaisesti kotimaassa, muissa Pohjoismaissa, Baltiassa, Euroopassa ja Venäjällä. Arvojamme ovat turvallisuus, luotettavuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu kuljetuksen alusta loppuun.

Tiedottaminen

Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista on saatavissa tietoa henkilökunnaltamme, yrityksen nettisivuilta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Kalusto, henkilökunta ja liikuntarajoitteisten huomioiminen

Autossa on matkustajien viihtyvyyttä ja turvallisuutta varten mm. tilavat ja monipuolisesti säädettävät lepoistuimet, koneellinen ilmastointi, jääkaappi, AV-laitteet, WLAN-yhteys, mikrofoni, turvavyöt, alkolukko, WC sekä matkustajakohtaiset 230V verkkopistokkeet. Hyvin varustellussa ja tilavassa autossa kilometrit taittuvat viihtyisästi. Auto huolletaan ja puhdistetaan säännöllisesti ja ilmenevät viat korjataan ensi tilassa.

Autoon nousua helpottaa korin niiaus ja kuljettaja auttaa liikuntarajoitteisia tarvittaessa. Henkilökunta on kokenutta, ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä. Kuljettajat ovat mukana EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa koulutuksessa vaatimusten mukaisesti ja kaikki kuljettajamme ovat  käyneet ennakoivan ja taloudellisen ajotavan koulutuksen. 

Asiakaspalautteet

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on yksi arvoistamme ja toivomme asiakkailtamme palautetta toiminnastamme. Asiakaspalautetta otamme vastaan puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä. Asiakaspalautteet käsittelemme viipymättä ja mahdolliset korjausta edellyttävät toimenpiteet teemme välittömästi.

Toivotamme asiakkaillemme miellyttävää ja turvallista matkaa!

Scroll to Top