YRITYS

Suomen Tilausmatkat Oy järjestää valmismatkoja sekä tilausmatkoja 35 paikkaisella tilavalla ja matkustusmukavalla linja-autolla.

SUOMEN TILAUSMATKAT OY

Matkatoimistomme kautta saat valmismatkat ja tilausmatkat edullisesti. Varaa edullinen lomamatka ja lähde mukaan; olipa haaveenasi kaupunkiloma, kylpyläloma, perheloma, laivamatka tai ostosmatka.

Matkailu avartaa – Edulliset valmismatkat ja tilausajot

Katso alkaen hinnat, tarjoukset, ale ja äkkilähdöt nettisivuilta tai pyydä huokea pakettihinta bussimatkalle. Lähtöjä on niin arkena kuin juhlapyhinä useita kertoja kuukaudessa vuoden jokaisena kuukautena. Majoitukset ovat pääsääntöisesti luksushotelleissa (vähintään 4 tähteä).

Teemme myös tilausajoja asiakkaan toiveiden mukaisesti kaikkialle Suomeen, Balttiaan ja Eurooppaan.

Vertaa hintoja, pyydä tarjous, varaa kuljetus ja loma. Matkusta kanssamme ja koe suurkaupunkien upeimmat nähtävyydet ja elämykset sekä hieno lomatunnelma.

Suosituimpia valmismatkojamme juuri nyt:

Matkusta mukavasti, tilavasti ja turvallisesti huippuvarustellulla ja edustavalla linja-autolla Latvian Riikaan, pohjolan Pariisiin.

Matkapakettimme Riikaan (5pv) luxusbussilla kulkee reittiä: Sotkamo – Vuokatti – Kajaani – Sonkajärvi – Iisalmi – Lapinlahti – Siilinjärvi – Kuopio – Leppävirta – Varkaus – Joroinen – Juva – Mikkeli – Hirvensalmi – Mäntyharju – Pertunmaa – Heinola – Lahti – Orimattila – Mäntsälä – Tuusula – Järvenpää – Kerava – Vantaa – Länsisatama (Tallink Silja), Helsinki – Tallinna – Pärnu – Ainaži (superalko) – Riika.

Scroll to Top